Το project που σκέφτεται η Ντόρτμουντ για τον Καμαρά

Δημήτρης Τομαράς
Το project που σκέφτεται η Ντόρτμουντ για τον Καμαρά

bet365

Από τις γερμανικές ομάδες που έχουν στην... ατζέντα τους τον Μαντί Καμαρά η Ντόρτμουντ είναι που τον θεωρεί ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και άξιο να δαπανηθούν αρκετά χρήματα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο νεαρός διεθνής χαφ είναι ένας παίκτης με τρομερό αγωνιστικό αλλά και... χρηματιστηριακό limit up. Τον Καμαρά όσο αγωνίζεται στον Ολυμπιακό τον έχουν τσεκάρει αρκετές ομάδες. Ορισμένες εξ αυτών από τη Bundesliga. Ένας σύλλογος που τον θεωρεί ένα πολύ καλό πρότζεκτ είναι η Ντόρτμουντ.

Μία ομάδα που τον έχει στην λίστα της ως έναν ανερχόμενο μέσο και σαν μία επένδυση που αξίζει να πέσουν αρκετά χρήματα. Ο Ολυμπιακός πάντως - όπως και στην περίπτωση του Παπέ Σισέ - θέλει να κρατήσει τον παίκτη και να τον παραχωρήσει στην σωστή στιγμή και με το αντίτιμο που θα θεωρεί ο ίδιος ο σύλλογος ότι πρέπει να πάρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα