Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Κούγια

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Κούγια

Gazzetta team
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Κούγια

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την επιβολή προστίμου στον Αλέξη Κούγια για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι Ξάνθη-ΑΕΛ στις 8 Οκτωβρίου.

Εκτός της ποινής στον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, η επιτροπή της ομοσπονδίας τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο και τον ιδιοκτήτη των Θεσσαλών για όσα είχε δηλώσει μετά την ήττα από την Ξάνθη (1-0) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Συνεκδικάζει παρόντος του εγκαλουμένου Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: α) την υπ’ αριθμ. 33188/15-10-2018 πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, όπως ορθώς επαναλήφθηκε με το υπ’ αριθμ. 33301/16-10-2018 έγγραφό του και β) την υπ’ αριθμ. 33189/15-10-2018 πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, όπως ορθώς επαναλήφθηκε με το υπ’ αριθμ. 33300/16-10-2018 έγγραφό του. ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την πρώτη (α) πειθαρχική δίωξη και την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη.

ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ τον εγκαλούμενο για τη δεύτερη (β) πειθαρχική δίωξη και την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα