Ομάρ: «Πόσο κρίμα να χάνεται μία ζωή...»

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Πόσο κρίμα να χάνεται μία ζωή...»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε δήλωσή του σε ΜΜΕ της πατρίδας του τοποθετήθηκε για τον θάνατο του φιλάθλου Γιάννη Δημάρχου στο περιθώριο του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και το πόσο τον στεναχώρησε το συμβάν.
Ο Νορβηγός ακραίος μπακ μιλώντας στο Tv2.no επισήμανε: «Αρχικά άκουσα από μακριά ότι κάτι έγινε. Η ατμόσφαιρα ήταν απογοητευτική, κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει. Ήταν μία... μάχη που έπρεπε να κερδίσουμε στο γήπεδο. Ύστερα άκουσα ένα άτομο να μιλάει για αυτό αλλά δεν αντιλήφθηκα το τι ακριβώς είχε γίνει. Όμως μετά φρόντισα και ρώτησα το τι συνέβη και είπα από μέσα μου 'πόσο κρίμα να χάνεται μία ζωή. Τι λυπηρό'. Φεύγοντας από το γήπεδο είδα αυτόν τον άνθρωπο και σίγουρα δεν ήταν κάτι εύκολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα