Διπλή προπόνηση στην Ξάνθη

Gazzetta team
Διπλή προπόνηση στην Ξάνθη

bet365

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ξάνθης για την Τετάρτη (14/11), χωρίς τους Σιλά και Μπρίτο, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, τους τραυματίες Ντε Λούκας και Φασίδη, που συνέχισαν την αποθεραπεία τους και τους διεθνείς Γέντρισεκ, Καμαρά και Μελιόπουλο.

Τόσο το πρωινό, όσο και το απόγευμα, οι Ακρίτες βρέθηκαν στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια και συνέχισαν σε δυνατούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά τη διακοπή (24/11, 19:30).

Μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης το πρωί, ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έριξαν κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης το βάρος σε τομείς της τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σιλά και ο Μπρίτο, ενώ τραυματίες είναι επίσης οι Ντε Λούκας - Φασίδης. Απουσιάζουν οι διεθνείς Γέντρισεκ - Καμαρά και Μελιόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα