Προπόνηση με απουσίες στα Γιάννενα (pics)

Gazzetta team
Προπόνηση με απουσίες στα Γιάννενα (pics)

bet365

Χωρίς τους διεθνείς Τσικάρσκι και Λίλα, καθώς και τους τραυματίες Νικολιά, Βιντάλ, Κάστρο, Μυστακίδη, Μπουκουβάλα, Αθανασιάδη και Κριζμάν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (14/11).

Οι Ηπειρώτες επέστρεψαν στις προπονήσεις για την ομάδα μας με αρκετές απουσίες, ένεκα του UEFA Nations League. Εκεί θα δώσει το «παρών» ο Τσικάρσκι, που θα αντιμετωπίσει με την πΓΔΜ τo Λιχτενστάιν εκτός έδρας την Παρασκευή (21:45) και το Γιβραλτάρ στα Σκόπια τη Δευτέρα (21:45), όπως και ο Λίλα, που με την Εθνική Αλβανίας θα τεθεί αντίπαλος της Σκωτίας εντός έδρας το Σάββατο (21:45).

Εξάλλου δεν προπονήθηκαν οι Νικολιάς, Βιντάλ, Κάστρο, Μπουκουβάλα, Αθανασιάδης, Κριζμάν και Μυστακίδης, που πάντως, με εξαίρεση τον τελευταίο, αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό μετά τη διακοπή (25/11, 17:15).

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα περιλάμβανε κυκλοφορία μπάλας σε συνδυασμό με επιθετική τακτική και διπλό για το τελείωμα.

Η επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (15/11, 11:00) στο ΠΕΑΚΙ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο ΠΑΣ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου από το σημερινό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα