«Ο ΠΑΟΚ είναι πηγή ζωής για τον Γιαννάκη»!

«Ο ΠΑΟΚ είναι πηγή ζωής για τον Γιαννάκη»!

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ είναι πηγή ζωής για τον Γιαννάκη»!

bet365

Ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο γνωστού και αγαπητού φίλου του ΠΑΟΚ, μίλησε για την περιπέτεια του γιου του και τη δύναμη που αντλεί παρακολουθώντας τους αγώνες του.

Ο Γιαννάκης που έφτασε να είναι 37 ετών, ζώντας για χρόνια με πρόβλημα αναπηρίας, είναι από τους πιο γνωστούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και πρόσφατα οι παίκτες του «Δικεφάλου» του έκαναν ένα νέο ηλεκτρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις του.

Για όλα αυτά μίλησε σήμερα ο πατέρας του Γιάννη, Λουκάς Μήλιος, στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 και στην εκπομπή «Double».

«Ο Γιαννάκης είναι 37 ετών, έχει δυστυχώς μια βαριάς μορφής αναπηρία. Δεν είναι σαν ένας απλός ανάπηρος. Στον εγκέφαλο έχει βαριάς μορφής βλάβη. Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι. Όλα αυτά προκλήθηκαν όταν ήταν μωρό, από ένα χαλασμένο εμβόλιο. Αυτό που έχει σημασία είναι το εξής: Έγινε από 12 ετών ΠΑΟΚτσής. Η μόνη του χαρά είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι η μεγάλη του χαρά, η ανακούφισή του. Χαίρεται και θέλει πάντα να πηγαίνει στους αγώνες του. Όλοι οι γιατροί αυτό μας λένε. Ο Γιάννης δεν πρέπει να κλείνεται. Πρέπει να έχει επαφή με τον κόσμο και το γήπεδο του κάνει μεγάλο καλό».

Για το πώς αντιδρά στο γήπεδο, ο πατέρας του τόνισε:

«Χαίρεται με την καρδιά του, το ζει μέσα του. Αντιδράει με τον τρόπο του, με το δικό του το σκεπτικό. Εκφράζεται με τον τρόπο του, το ζει κάθε φορά που πηγαίνει στο γήπεδο. Μέχρι να τελειώσει το ματς είναι συνέχεια σε ένταση. Αυτό είναι πολύ καλό όπως μου είπαν οι γιατροί. Το δυσάρεστο είναι ότι αν τον πήγαινα σε ίδρυμα θα είχε χάσει τη ζωή του. Ζει και χαίρεται τη ζωή, με την αγάπη του κόσμου, με την αγάπη του ΠΑΟΚ».

Για το δώρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποστήριξε:

«Επειδή εγώ είμαι περίπου 65 ετών και το καρότσι είναι 30 κιλά, οι άνθρωποι της ΠΑΕ με ρώτησαν πως μπορώ και τα βγάζω πέρα, να σπρώχνω το καρότσι προκειμένου να περπατάμε μαζί με τον Γιαννάκη. Τώρα πέρασε η ηλικία, κι αφού κατάλαβαν ότι δεν μπορώ να το κάνω εύκολα πλέον, αποφασίσανε μόνοι τους και μας κάνανε το συγκεκριμένο σημαντικό δώρο, ένα ηλεκτρικό νέο καρότσι δηλαδή. Δεν είχα ενημερωθεί ότι θα γίνει αυτή η έκπληξη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, όλο το team, τον μεγάλο ηγέτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, να ζήσει 1.000 χρόνια. Τον έχω στην καρδιά μου, έχει μεγάλη ανθρωπιά. Και ο Γιαννάκης προσεύχεται για τον κ. Σαββίδη. Είναι υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε. Τον Παντελή Κωνσταντινίδη, τον Στέλιο Μαλεζά επίσης. Ήταν συγκινητικοί όλοι τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα