Σοκ με Ουγκράι στον Ατρόμητο, εκτός για 4 με 6 εβδομάδες!

Νίκος Μαρούδας
Σοκ με Ουγκράι στον Ατρόμητο, εκτός για 4 με 6 εβδομάδες!

bet365

Ο Ρόλαντ Ουγκράι, υπέστη σοβαρό διάστρεμμα στην προπόνηση της Εθνικής Ουγγαρίας και χάνει το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, μιας και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστική δράσης για 4 με 6 εβδομάδες, σύμφωνα με την γνωμάτευση των γιατρών της Εθνικής του ομάδας!

Ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τους ανθρώπους του Ατρόμητου την Τετάρτη. Ο Ρόλαντ Ουγκράι, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ουγγαρίας την Τρίτη και την Τετάρτη φάνηκε πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, ώστε να εξεταστεί κι από τους γιατρούς του Ατρόμητου.

Οι συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των γιατρών των δύο ομάδων έκαναν λόγο για βαρύ διάστρεμμα, όπως ήδη είπαμε και σύμφωνα με τους Ούγγρους ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να μείνει εκτός για τέσσερις με έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι κι όχι μόνο... Όπως και να έχει ωστόσο, σίγουρα και πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο Περιστέρι και την εξέτασή του από τους γιατρούς της ομάδας.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής περπατάει με πατερίτσες και για τον λόγο αυτό θα καθυστερήσει δύο με τρεις ημέρες η επιστροφή του στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσει να περπατήσει και πάλι μόνος του και να πετάξει για την χώρα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα