Η παρουσία του Χούμπελ στην Ελλάδα και η «αξιολόγηση» του Ζακοτέ...

Δημήτρης Τομαράς
Η παρουσία του Χούμπελ στην Ελλάδα και η «αξιολόγηση» του Ζακοτέ...

bet365

Οι Χούμπελ και Γεωργίου δεν ήρθαν για ταξίδι... αναψυχής στην χώρα μας αλλά για να δουν και να αξιολογήσουν διαιτησίες όπως στα ματς των Ατρομήτου με ΑΕΚ και ειδικά τον Ζακοτέ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με Παναθηναϊκού.
Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές δίνεται μία αίσθηση και μία εντύπωση ότι οι UEFA και FIFA δεν έχουν άποψη για τα διαιτητικά δρώμενα ή δεν... θέλουν να έχουν κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ενδεικτικό είναι πως ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, μαζί με το μέλος Μάριο Γεωργίου βρέθηκαν και στο ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ αλλά και στο ντέρμπι της Κυριακής.
Οι FIFA / UEFA θέλουν να έχουν εικόνα και άποψη για το κατά πόσον η παρουσία των ξένων ρέφερι έχει βελτιώσει το επίπεδο της διαιτησίας. Νωρίτερα μες στην χρονιά είχαν διαγνώσει πρόβλημα στην διαιτησία, έχοντας αναφέρει το θέμα στην ΕΠΟ. Και τώρα όμως εξακολουθούν να θεωρούν πως πρέπει να γίνουν και άλλα βήματα μπροστά ακόμα και με ξένους ρέφερι. Ως προς το ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ αλλά και το ντέρμπι μάλιστα στόχευση των ανθρώπων της Επιτροπής Παρακολούθησης ήταν να καταγράψουν και να αξιολογήσουν τους διαιτητές. Ειδικότερα τον Ελβετό Ζακοτέ, από την στιγμή που είχε προηγηθεί η διαπίστωση πως οι Έλληνες διαιτητές θα πρέπει να βελτιωθούν. Ο Χούμπελ με τον Γεωργίου ήθελαν λοιπόν να δουν από πρώτο χέρι την διαιτησία του Ζακοτέ και εντόπισαν και τα σωστά αλλά και τα λάθη. Οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA και σε επιπεδο αγώνων των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας αλλά και σε σχέση με τα ματς της... ουράς κοιτάνε ώστε οι διαιτησίες να παρουσιάζουν βελτίωση και όχι νέο... κύκλο προβλημάτων. Επίσης το γεγονός πως οι ξένοι διαιτητές δεν δύναται να έχουν... ποινές, όπως οι εγχώριοι, δεν σημαίνει πως τα όποια λάθη τους περνάνε... έτσι. Οι αξιολογήσεις και οι κρίσεις υπάρχουν και μαζί με αυτές οι όποιες παρατηρήσεις πάνε σε ΚΕΔ και τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα