Το... άβατο του Περιστερίου!

Το... άβατο του Περιστερίου!

Νίκος Μαρούδας
Το... άβατο του Περιστερίου!

bet365

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να δέχεται γκολ με το... σταγονόμετρο στο Περιστέρι και μάλιστα για να γίνει αυτό ο αντίπαλός του χρειάζεται ή στημένη φάση ή κάποιο μακρινό σουτ!

Δεύτερη σεζόν που ο Ατρόμητος κάνει πράγματα και θάματα στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Κάτι ξεχωριστό είναι κι αυτό που έχει πετύχει στο Περιστέρι, όπου για να δεχθεί γκολ πρέπει ο αντίπαλος να... ματώσει!

Ολόκληρη την περσινή σεζόν και σε όσα παιχνίδια έχει δώσει εντός φέτος, ο Ατρόμητος έχει δεχτεί συνολικά 12 τέρματα. Από αυτά, μόνο τα δύο είναι από συνεργασία κι όχι από κάποιο στημένο ή κάποιο μακρινό σουτ. Φυσικά αυτό δείχνει το πόσο καλά ξέρει να... προστατεύει την περιοχή του η ομάδα του Περιστερίου.

Ένα από κόρνερ, ένα από φάουλ κι ένα από μακρινό σουτ φέτος

Ας ξεκινήσουμε από τα πιο πρόσφατα. Την φετινή σεζόν έως τώρα, στην έδρα του ο Ατρόμητος έχει δεχτεί μόλις 3 τέρματα. Δύο από τον Αστέρα κι ένα από τον ΠΑΟΚ. Τόσο οι Αρκάδες, όσο και ο «δικέφαλος» του βορρά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν έπειτα από κάποια συνεργασία, αλλά αρκέστηκαν σε κάποια στημένη φάση ή σε κάποιο μακρινό σουτ.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας σκόραρε με ένα μακρινό σουτ του Βαλιέντε και με μια κεφαλιά του Μανιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Κάπως έτσι σκόραρε και ο ΠΑΟΚ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Κρέσπο κι αυτός σκόραρε. Αυτά είναι όλα κι όλα τα φετινά τέρματα που έχει δεχτεί ο Ατρόμητος στο Περιστέρι. Τα υπόλοιπα 9 είναι περσινά!

Μόλις μία φορά νικήθηκε από συνεργασία αντιπάλου!

Από τα 9 περσινά τέρματα, αλλά και 12 συνολικά σε 1.5 σεζόν, μόλις το 1 ήταν από ομαδική συνεργασία! Τα υπόλοιπα 8 που μένουν ήρθαν είτε από στημένες φάσεις, είτε από μακρινά σουτ.

Πάμε πρώτα στο μοναδικό που προήλθε από συνεργασία. Η ΑΕΚ είναι αυτή που το έχει καταφέρει και έχει γυρίσει την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Γιαννιώτη. Συνεργασία ποδοσφαιριστών, η μπάλα έφτασε στον Αραούχο που με σουτ μέσα από την περιοχή είχε ανοίξει το σκορ, τότε, για την Ένωση.

Απίθανο, αλλά αληθινό! Τα άλλα 8 τέρματα που δέχθηκε πέρσι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, προήλθαν ή από στημένη φάση ή από μακρινά σουτ! Για την ακρίβεια, τα 6 ήταν από στημένα, τα 2 από μακρινά σουτ.

Παναιτωλικός με Ρόσα και Ολυμπιακός με Μάριν, ήταν αυτοί που είχαν καταφέρει να κερδίσουν τον Γιαννιώτη με μακρινά σουτ, με τον πρώτο να δίνει και τη νίκη στην ομάδα του. Πάμε τώρα και στα 6 που ήρθαν από στημένες φάσεις.

Πρώτος που τα κατάφερε ήταν ο Απόλλων Σμύρνης στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις. Ακολούθησε ο Παναθηναϊκός με πέναλτι του Μολίνς, ενώ από πέναλτι ξεκινά και το 2-2 του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Απομένουν τρία τέρματα. Τα δύο τα σημείωσε ο ΠΑΟΚ, στο διπλό που έκανε με 0-2 στο Περιστέρι. Το πρώτο του Κάμπος προέρχεται από εκτέλεση φάουλ, ενώ το δεύτερο του Κρέσπο όπως και το φετινό από κόρνερ. Τελευταία ομάδα που κατάφερε να σκοράρει πέρσι στο Περιστέρι, ήταν ο Πλατανιάς που το έκανε μετά από εκτέλεση φάουλ.

Βλέπετε λοιπόν πως ο Νταμίρ Κάναντι έχει δημιουργήσει μια ομάδα που για να της βάλεις γκολ ειδικά στο Περιστέρι, πρέπει να... φτύσεις αίμα. Σε 21 παιχνίδια στο Περιστέρι, μόνο η ΑΕΚ έχει καταφέρει να σπάσει την άμυνα του Ατρόμητου από συνεργασία ποδοσφαιριστών της και κανείς άλλος! Οι υπόλοιποι που σκόραραν, είτε το έκαναν από μακρινή απόσταση, είτε έπειτα από κάποι εκτέλεση φάουλ, κόρνερ ή πέναλτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα