Μελισσανίδης: «Το γήπεδο τρέχει, θα είναι όλα όπως τα θέλουμε»

Gazzetta team
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, τόνισε τη σπουδαιότητα της κίνησης αυτής και πρόσθεσε ότι όλα όσα αφορούν τα έργα της Αγιά Σοφιάς θα πάνε καλά.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στο περιθώριο της εκδήλωσης επισήμανε για τη σημασία της δημιουργίας του Μουσείου για τον προσφυγικό ελληνισμό: «Σήμερα θεωρώ ότι είναι μια ακόμα σημαντική μέρα, είναι μια μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό. Εκτός από το γήπεδο που φτιάχνουμε, δημιουργούμε και αυτό το μουσείο που θα καλύψει όλη την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού. Θέλω να πιστεύω ότι δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο αυτό που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Η παρουσία τόσο σημαντικών ανθρώπων εδώ σήμερα άλλωστε σημαίνει πολλά», υπογράμμισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Έπειτα για το αν νιώθει υπερήφανος για το όραμα του που υλοποιείται, τόνισε: «Δεν είναι θέμα αν εγώ νιώθω περήφανος. Απλώς κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε πει. Το γήπεδο τρέχει, το Μουσείο το ξεκινάμε και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όλα όπως τα θέλουμε. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».