O Αστέρας επέλεξε τον «δάσκαλο» Παράσχο στη θέση του «μαθητή» Παντελίδη

O Αστέρας επέλεξε τον «δάσκαλο» Παράσχο στη θέση του «μαθητή» Παντελίδη

bet365

Ο Παντελίδης έφυγε κύριος από την Τρίπολη, άφησε το έργο του κι ο δάσκαλός του Γιώργος Παράσχος έρχεται για να φέρει πάνω σ' αυτό το απαιτούμενο restart!

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο έργο του Σάββα Παντελίδη στον Αστέρα αναφερθήκαμε. Λίγο πολύ όλοι ξέρουν πως ο Νικαιώτης κόουτς, στην Τρίπολη προσέφερε πολλά. Εβαλε την ομάδα και πάλι σε ευρωπαϊκή τροχιά και γενικότερα φεύγοντας αφήνει μόνο όμορφες αναμνήσεις.

Ακόμα και φέτος, που η ομάδα είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δεν μπορεί να του χρεώσει κάποιος πως δεν βλέπαμε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, μια ομάδα που δημιουργεί, μια ομάδα που έχει τον δικό της τρόπο παιχνιδιού. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα, όπως αδικία, ατυχία και σαφώς αστοχία.

Όπως και να 'χει, ο Γιώργος Παράσχος, πιάνει από σήμερα δουλειά.

Οι άνθρωποι του Αστέρα, για να καλύψουν το κενό του Παντελίδη επέλεξαν να εμπιστευτούν το δάσκαλό του. Εκείνος που τον είχε στο πλευρό του στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Όταν το 2002 ο κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Παράσχος τον πήρε στο πλευρό του ως τεχνικός της Χαλκηδόνας. Εκεί έμειναν μέχρι το 2005

Από εκεί και πέρα, ο 53χρονος χάραξε τη δική του πορεία. Έκανε τα πρώτα του βήμα στον Θρασύβουλο το 2005 και πολύ γρήγορα άρχισε να δείχνει τα δικά του δείγματα γραφής σώζοντας αγωνιστικά τον Ηρακλή σε μια τραγική σεζόν από άποψης διοικητικής ηρεμίας, ενώ πέρυσι πήρε τον Αστέρα σχεδόν από τον πάτο και τον έβγαλε Ευρώπη. Γνωστά όλα αυτά.

Ο Γιώργος Παράσχος άφησε πάνω του, αρχικά, τις δικές του ιδέες τις οποίες φυσικά στην πορεία εξέλιξε.

Η εκτίμηση κι ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον αποτελούν βάση στη μεταξύ τους σχέση.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Παντελίδης (ως τεχνικός τότε του Ηρακλή) είχε βραβεύσει στις 20/3 του 2017 τον Παράσχο για τη συμπλήρωση 500 ματς στην πρώτη κατηγορία.

Από δω και πέρα, ο 66χρονος θα βρει στον Αστέρα Ιγκλέσιας, Μουνάφο με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε Ατρόμητο και Πλατανιά. Και σαφώς πάνω σ' αυτούς θα κοιτάξει να «χτίσει» τα δικά του «θέλω». Κάτι ανάλογο είχε κάνει κι ο Παντελίδης, έχοντας... ξεζουμίσει τους τρεις Αργεντινούς Μουνάφο, Ιγκλέσιας και Τόνσο.

Το θετικό είναι πως η αλλαγή αυτή έρχεται στη διακοπή, οπότε θα προλάβει ο Παράσχος να βάλει τις πρώτες του πινελιές μέχρι tiw 24/11 όπου οι Αρκάδες υποδέχονται την ΑΕΛ στο «Κολοκοτρώνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα