Στην Κύπρο για ταλέντα ο Νταμπίζας

Στην Κύπρο για ταλέντα ο Νταμπίζας

Gazzetta team
Στην Κύπρο για ταλέντα ο Νταμπίζας

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στην Κύπρο όπου και παρακολούθησε αγώνες εθνικών ομάδων Κ19 ψάχνοντας περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό.

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ταξίδεψε στην Κύπρο για να δει από κοντά αγώνες για τον 11ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 όπου συμμετέχουν οι Κύπρος, η Ρωσία, η Λετονία και το Μαυροβούνιο.

Σύμφωνα με την Sportday, o Νίκος Νταμπίζας είδε χθες δυο ματς και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη παρακολουθώντας αγώνες, ενώ στη συνέχεια δεν αποκλείεται να μεταβεί στην Τούμπα για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την Αυστρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα