Φέστα: «Ακριβή η ιταλική αγορά για την ΑΕΛ»

Φέστα: «Ακριβή η ιταλική αγορά για την ΑΕΛ»

Gazzetta team
Φέστα: «Ακριβή η ιταλική αγορά για την ΑΕΛ»

bet365

Ο κόουτς της Λάρισας ανέφερε πως οι «βυσσινί» δεν θα «ψωνίσουν» από τη χώρα του και στάθηκε στο 4-2-3-1 που ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται στη Super League
Στην ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» μίλησε ο Τζιανλούκα Φέστα. Ο κόουτς της ΑΕΛ αφού αναφέρθηκε στη Serie A, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και τους στόχους των «βυσσινί».
*«Το κλίμα είναι πολύ καλό, παρόμοιο με αυτό της Σαρδηνίας».
*«Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά και μία συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση. Ολοι παίζουν 4-2-3-1, μα όλοι... Σε ποσοστό 95% οι ομάδες παίζουν έτσι και με τους ακραίους τους με ανάπόδο πόδι».
* «Τους στόχους της Λάρισας θα τους δούμε στο μέλλον πιο ξεκάθαρα. Υπάρχει μεγάλο πάθος, καθώς μετά από τις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η Λάρισα είναι η πιο δημοφιλής ομάδα».
*«Θα κάνουμε μεταγραφές, αλλά δεν κοιτάμε την ιταλική αγορά, είναι πολύ ακριβή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα