Πάντα στη λίστα του Ατρόμητου ο Ουάρντα

Νίκος Μαρούδας
Πάντα στη λίστα του Ατρόμητου ο Ουάρντα

bet365

Οι σχέσεις του Αιγύπτιου με τον Λουτσέσκου συνεχίζουν να μην είναι οι καλύτερες στον ΠΑΟΚ και στο Περιστέρι παρακολουθούν τα πάντα μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει βγει ποτέ από την λίστα των Κάναντι και Αγγελόπουλου!

Ο Αμρ Ουάρντα συνεχίζει να μη βρίσκει θέση στον ΠΑΟΚ και πολλά ακούγονται για το μέλλον του. Είναι πολύ πιθανό ακόμα και τον Γενάρη να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον «δικέφαλο» του βορρά μιας και δεν φαίνεται ο Λουτσέσκου πρόθυμος να του δώσει και τρίτη ευκαιρία.

Η δεύτερη ευκαιρία δόθηκε στον Αιγύπτιο το περασμένο καλοκαίρι μετά το τρομερό πρωτάθλημα που έκανε με τον Ατρόμητο, όμως δεν φαίνεται να την έπιασε από τα μαλλιά. Έτσι, όλα δείχνουν πως το μέλλον του θα είναι μακριά από τον ΠΑΟΚ...

Στον «δικέφαλο» του βορρά πιθανότατα θα αναζητήσουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν από τον Ιανουάριο με μεταγραφή, ωστόσο με δεδομένο πως δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο τότε δεν αποκλείεται να κοιτάξουν έναν νέο δανεισμό του.

Κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι και ο Ατρόμητος. Στο Περιστέρι, παραμένει ψηλά στη λίστα τόσο του Κάναντι όσο και του Αγγελόπουλου ο Αιγύπτιος για ενδεχόμενο νέο δανεισμό του. Άλλωστε και το καλοκαίρι δεν είχαν κλείσει την πόρτα μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αν τότε ο ΠΑΟΚ αποφάσιζε να μην του δώσει την δεύτερη ευκαιρία που τελικά του έδωσε.

Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και σίγουρα ο ποδοσφαιριστής μόνο αδιάφορος δεν περνάει στον Ατρόμητο. Οι άνθρωποι της ομάδας πέρσι βρήκαν το... κουμπί του, ο ίδιος περνούσε εξαιρετικά εντός κι εκτός γηπέδων και αυτό ίσως να παίξει τον δικό του ρόλο εφόσον υπάρξει κάτι πιο χειροπιαστό. Για την ώρα, το δεδομένο που υπάρχει είναι μόνο η παρουσία του Ουάρντα στη λίστα του Ατρόμητου και τίποτα παραπάνω!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα