ΠΑΟΚ: Ο Λούμπος έφυγε, ο Μάριο ήρθε…

ΠΑΟΚ: Ο Λούμπος έφυγε, ο Μάριο ήρθε…

ΠΑΟΚ: Ο Λούμπος έφυγε, ο Μάριο ήρθε…

bet365

O Μάριο Μπράνκο παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Λούμπος Μίχελ να υποβάλλει την παραίτησή του λίγο πριν εκπνεύσει το τριετές συμβόλαιο του. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ γύρω από το θέμα...

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Λούμπος Μίχελ συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Εκεί του γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, λίγο πριν εκπνεύσει το τριετές συμβόλαιο το οποίο είχε υπογράψει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Δεκέμβριο του 2015.

Ο Ιβάν Σαββίδης τον ευχαρίστησε για την συνεργασία και του ζήτησε να παραμείνει σε συμβουλευτικό ρόλο δίπλα στον ίδιο και στην ομάδα, κάτι που ο Σλοβάκος πρώην διεθνής ρέφερι, αποδέχθηκε και επισημαίνεται στην ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Μίχελ σ’ αυτή την τριετία έφερε στον ΠΑΟΚ, ως αθλητικός διευθυντής, δύο κύπελλα, πρωταγωνίστησε με επιτυχία σε αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν έκρυψε ότι δε θέλει να έχει αυτή την καθημερινή τριβή με την ομάδα και την πίεση για αποτελέσματα. Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, όλο αυτό το διάστημα, έγιναν ακόμη μεγαλύτερες και οι ευθύνες ακόμη μεγαλύτερες.

Ο Μάριο Μπράνκο, που έχει έρθει από το καλοκαίρι στην Τούμπα, είναι αυτός ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή. Μάλιστα, ο Πορτογάλος παρουσιάστηκε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται μαζί με την αποστολή της ομάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα