Στα πιο «καυτά» γήπεδα το Καραϊσκάκη!

Στα πιο «καυτά» γήπεδα το Καραϊσκάκη!

Δημήτρης Τομαράς
Στα πιο «καυτά» γήπεδα το Καραϊσκάκη!

bet365

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει διαρκώς πως είναι ο ιδανικός 12ος παίκτης για τους Πειραιώτες με το Καραϊσκάκη να εισπράττει αποθεωτικά σχόλια από τα διεθνή media!
Γαλλική ιστοσελίδα και πιο συγκεκριμένα η lagrinta.fr, λοιπόν, ανάρτησε ένα θέμα με τις πιο εντυπωσιακές ατμόσφαιρες αυτής της εβδομάδας, με εκείνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» να βρίσκεται στην 6η θέση πάνω και από εκείνη που δημιουργήθηκε στο ντέρμπι μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ. Η επιλογή των γηπέδων όπως τονίζεται έγινε με βάση την πρωτοτυπία, την δημιουργικότητα, την πολυπλοκότητα, καθώς και την ποιότητα των κορεό.
Στην κορυφή ήταν το Μίλαν - Γιουβέντους και μετά 2ο το Ρεν - Ναντ. Στην 3η και την 4η θέση ήταν ξανά γαλλικά ματς. Στην 5η αναμέτρηση στην Τσεχία, στην 6η το ματς στο Καραϊσκάκη, στο Νο7 το παιχνίδι της Λέστερ και στις επόμενες δύο θέσεις ματς από Γερμανία και Ιταλία. Στην 10η θέση ήταν το Μπόκα - Ρίβερ. Το Καραϊσκάκη κρίθηκε λοιπόν για ακόμα μία φορά μία... καυτή έδρα με τρομερό κλίμα σε ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα