ΟΦΗ: Ξεκούραση με το βλέμμα στο γήπεδο και μόνο

ΟΦΗ: Ξεκούραση με το βλέμμα στο γήπεδο και μόνο

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Ξεκούραση με το βλέμμα στο γήπεδο και μόνο

bet365

Ο ΟΦΗ έχει τριήμερο ρεπό μέχρι και την Τετάρτη (14/11), με την ομάδα να γεμίζει τις «μπαταρίες» της έχοντας το βλέμμα στη δύσκολη συνέχεια και όχι σε εξωαγωνιστικές συζητήσεις, τη διαιτησία και άλλ

Η ήττα από τον Λεβαδειακό για τη 10η αγωνιστική της Super League (2-1) δεν οδήγησε τους Ηρακλειώτες ιδανικά στη διακοπή του πρωταθλήματος ένεκα του UEFA Nations League. Τα λάθη της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου την «πλήγωσαν» και το σερί των 4 αγωνιστικών τερματίστηκε, με τον ΟΦΗ ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία.

Εκτός αυτού βέβαια, για να έρθει η ήττα στη Βοιωτία χρειάστηκε ένα γκολ που δεν πέρασε… ποτέ τη γραμμή. Στο 45’ ο Στανόγεβιτς εκτέλεσε το φάουλ που μετά το οριζόντιο δοκάρι, πέρασε εκτός της τελικής γραμμής, όμως οι διαιτητές έκριναν λανθασμένα, μετρώντας το ως κανονικό.

Από τον σύλλογο πάντως υπογραμμίζεται πως η κουβέντα για τη πορεία της ομάδας ξεκινάει και τελειώνει σε ζητήματα αναφορικά με την απόδοση των παικτών, τα λάθη και τα κατορθώματά τους, τις τακτικές του προπονητή και τέλος. Το όποιο αίσθημα αδικίας από τη διαιτησία, όποτε κι αν προκύπτει αυτό, δεν θα γίνεται αφορμή ανακοινώσεων κι αντικείμενο κόντρας με ομάδες, διαιτητές, αρχές ή άλλους παράγοντες.

«Κύκλοι» του ΟΦΗ υπογραμμίζουν πως η νέα διοίκηση της ομάδας δεν έχει την παραμικρή διοίκηση να εμπλακεί σε ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι γκρίνιας, ακόμα και σε περιπτώσεις όπως αυτές του Σαββάτου (10/11). «Η θέση μας δεν αλλάζει. Δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο».

Μετά την έντονη αντίδραση του Μιχάλη Μπούση και των συνεργατών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όταν στα τελευταία λεπτά έπεφταν… μπάλες στον αγωνιστικό χώρο για καθυστέρηση, αλλά και τα έθιμα που έχει φέρει η τριανδρία Γιώργου & Γιάννη Σαμαρά-Ηλία Πουρσανίδη, με τον τελευταίο να υποδέχεται μετά χειραψίας τις αποστολές των φιλοξενούμενων στο Γεντί Κουλέ, όπως έγινε με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνα, φαίνεται πως η νέα «τάξη» του συλλόγου θέλει να αλλάξει και τη νοοτροπία σχετικά με τα παράπονα για τη διαιτησία, όταν η ομάδα δεν τα καταφέρνει αγωνιστικά, ακόμα και σε περιπτώσεις που αυτά κοστίζουν, όπως έγινε με τον Λεβαδειακό.

Θυμηθείτε τα γκολ, όπως και τη συγκεκριμένη φάση από το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα