Οταν η... πορτοκαλί «Θύρα 4» έγινε εμφάνιση! (vid)

Οταν η... πορτοκαλί «Θύρα 4» έγινε εμφάνιση! (vid)

Οταν η... πορτοκαλί «Θύρα 4» έγινε εμφάνιση! (vid)

bet365

Εμπνευσμένη από το πορτοκαλί χρώμα, που κυριαρχούσε στη θύρα 4 τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, είναι η τρίτη φετινή εμφάνιση που παρουσίασε σήμερα (13/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο χρώμα επιλέγεται από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» για την 3η «εναλλακτική» (διαφορετικού χρώματος από τα βασικά χρώματα της ομάδας) φανέλα της ομάδας, καθώς και την περίοδο 2013-14, αλλά και νωρίτερα τη σεζόν 2006-07, το πορτοκαλί χρώμα ήταν κάτι που συνέδεε και εξέφραζε την κερκίδα των φανατικών οπαδών της Θύρας 4 με την ομάδα.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και σ’ αυτή του ’90, η έκρηξη και η μόδα των περίφημων «φλάι», γυρισμένα ανάποδα όπου κυριαρχούσε η πορτοκαλί επένδυση, έφεραν εκατοντάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ να κάνουν την εμφάνισή τους στις κερκίδες της Τούμπας με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Δείτε τα πλάνα από τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στις 10 Ιανουαρίου του 1990, που σημαδεύτηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια με την επέμβαση των ΜΑΤ μέσα στη Θύρα 4 και θα καταλάβετε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα