Εμπνευσμένη από την εξέδρα η 3η εμφάνιση του ΠΑΟΚ (pics)

Εμπνευσμένη από την εξέδρα η 3η εμφάνιση του ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Εμπνευσμένη από την εξέδρα η 3η εμφάνιση του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε και επίσημα την 3η εμφάνιση της σεζόν 2018-19, η οποία είναι πορτοκαλί, με το χρώμα να παραπέμπει στη θύρα 4 των ‘80s και ‘90s.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Άσπρο, μαύρο. Όλα ή τίποτα. Χρώματα και φιλοσοφία γίνονται ένα στην ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚ. Η αναζήτηση για ένα τρίτο χρώμα που θα μπορεί να συνοδεύσει τα κλασικά του Δικεφάλου, σταματάει στο πορτοκαλί που έκανε την εμφάνισή του στις κερκίδες της Τούμπας πριν πολλά χρόνια.

Πορτοκαλί είναι και η τρίτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ που συνδέει τη νοσταλγία του παρελθόντος με την προσμονή του μέλλοντος. Το PAOK FC Official Store καθώς και το store.paokfc.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να προμηθευτείτε και να προσθέσετε στη συλλογή σας την ιδιαίτερη αυτή εμφάνιση από σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Η φανέλα έχει δημιουργηθεί από την Macron με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας MPerformanceSystem, για την μέγιστη προστασία από τον ιδρώτα και θα φέρει πάνω της το λογότυπο γνησιότητας τόσο του ΠΑΟΚ όσο και αυτό της ιταλικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα