Στην Εθνική Ισλανδίας ο Κρίστινσον

Στην Εθνική Ισλανδίας ο Κρίστινσον

Gazzetta team
Στην Εθνική Ισλανδίας ο Κρίστινσον

bet365

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του κλήθηκε ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος από την Δευτέρα έχει αναχωρήσει για την Ισλανδία.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπλάκπουλ – Ακρινγκτον και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην Εθνική ομάδα της χώρας του κλήθηκε ο Κρίστινσον. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ θα βρεθεί στην ομάδα της Ισλανδίας για τα παιχνίδια με Βέλγιο και Κατάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Στην εθνική ομάδα της Ισλανδίας κλήθηκε ο τερματοφύλακας μας Όγκμουντουρ Κρίστινσον, για τους επερχόμενους αγώνες των Ισλανδών με αντιπάλους το Βέλγιο (15/11 - UEFA Nations League) και το Κατάρ (19/11 - διεθνές φιλικό), με τους δύο αγώνες να έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν σε Βελγικό έδαφος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα