Χωρίς τους διεθνείς και Οικονόμου, Κλωναρίδη

Χωρίς τους διεθνείς και Οικονόμου, Κλωναρίδη

Δημήτρης Βέργος
Χωρίς τους διεθνείς και Οικονόμου, Κλωναρίδη

bet365

Οι διεθνείς απουσίαζαν από τη σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, ενώ τη θεραπεία τους ακολούθησαν οι τραυματίες Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Τζίλιγχαμ – Κρόουλι με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από την πλευρά του ο Οικονόμου έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, λόγω της κάκωσης έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο που τον έχει αφήσει εκτός δράσης, ενώ ο Κλωναρίδης, εκτός από θεραπεία, πραγματοποίησε και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, λόγω του προβλήματος τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Απόντες από τα Σπάτα ήταν φυσικά οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ένωσης, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα