Χατζηισαΐας: «Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή σίγουρα»

Gazzetta team
Χατζηισαΐας: «Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή σίγουρα»

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε για την φετινή πορεία του Ατρόμητου, τον ΠΑΟΚ και την μάχη του τίτλου, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Δικέφαλο του Βορρά.

Νιούπορτ – Πλίμουθ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM:

Για το αν του αρέσει να ζει στην Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα: «Όποτε έχουμε ρεπό ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη, θέλω να βλέπω την οικογένειά μου. Και στις δυο πόλεις περνάω ωραία όμως, μου αρέσει πιο πολύ όταν είμαι εδώ είναι η αλήθεια».

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή που μας πέρασε: «Το συζητούσαμε όταν πηγαίναμε στο λεωφορείο, ότι θα το κάναμε ξανά. Το ξέραμε ότι μπορούσαμε. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ και το πήραμε».

Για την πορεία του Ατρόμητου φέτος στη Super League: «Πάμε σιγά σιγά, κι όπου βγει. Όλοι μας λένε ότι είμαστε η νέα Λέστερ, αλλά δεν ξεσηκωνόμαστε. Έχουμε φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω, το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη».

Για τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου: «Διψάμε για το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να παίξουμε και σε μεγαλύτερες ομάδες, εκεί που ανήκουμε ο καθένας, κάποιοι θέλουν να φύγουν και στο εξωτερικό. Ο Ατρόμητος είναι μικρομεσαία ομάδα αλλά θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε».

Για τον Νταμίρ Κάναντι: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο Κάναντι, το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, έχει φιλοδοξίες. Στην Ελλάδα μπορεί να λέμε πως είναι χαμηλό το επίπεδο, αλλά προσπαθεί να δείξει ότι δεν ισχύει αυτό».

Για την προσωπική του πορεία με την φανέλα του Ατρόμητου: «Ποτέ δεν μου φτάνει αυτό που κάνω. Πάντα λέω ότι θέλω το κάτι παραπάνω. Θέλω να δείχνω σε κάθε παιχνίδι πως είμαι καλός. Θέλουμε να είμαστε σωστοί εμείς, θέλουμε να δείχνουμε ότι θέλουμε να παίξουμε και στις ομάδες μας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Το ότι έχει πάρει όλα τα παιχνίδια δείχνει ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά έχει δρόμο ακόμη. Εγώ έχω συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, θα επιστρέψω στην ομάδα κάποια στιγμή σίγουρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα