Τελειώνουν από τον Απόλλωνα Σμύρνης Μάντζιος και Γκονσάλες

Τελειώνουν από τον Απόλλωνα Σμύρνης Μάντζιος και Γκονσάλες

bet365

Οι διοικούντες τον Απόλλωνα Σμύρνης ενημέρωσαν τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Γκονσάλες πως δεν υπολογίζονται από δω και πέρα, ενώ ο Κονέ που υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η εμφάνιση του Βαγγέλη Μάντζιου με τον Άρη αναμένεται να είναι κι η τελευταία του έμπειρου επιθετικού με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Όπως επίσης του Γκονσάλες.

Οι άνθρωποι της ομάδας ειδοποίησαν αμφότερους να βρουν ομάδα. Έτσι, μετά τον Άιλερς που είναι ήδη «κομμένος», ο Γιάννης Ματζουράκης μένει με τους Γκαρός και Ελ-Χέλβε - παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν δείξει πως δεν μπορούν να βασιστούν για την επίθεσή τους.

Από εκεί και πέρα, πρόστιμο θα επιβληθεί στον Κονέ, ο οποίος μετά τη Λιβαδειά, υπέπεσε ξανά σε πειθαρχικό παράπτωμα και εκτέλεσε ένα φάουλ τη στιγμή που η εντολή ήταν να πάει στο εν λόγω στημένο ο Σικαμπάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα