Εκτίει με Αστέρα ο Νάστος

Δημήτρης Ρούσσος
Εκτίει με Αστέρα ο Νάστος

bet365

Στη Λιβαδειά ο Ανέστης Νάστος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος (15/12).

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουόλσολ – Πόρτ Βέιλ ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ήττα του ΟΦΗ από τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία για τη 10η αγωνιστική (2-1) συνοδεύτηκε από την τέταρτη κίτρινη κάρτα του Νάστου στη φετινή σεζόν, όπερ σημαίνει πως θα απουσιάσει αναγκαστικά από ένα από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια των Κρητικών.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε να τον δηλώσει για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες για τη 14η αγωνιστική της Super League κι έτσι ο 29χρονος (28/04/89) μέσος θα πάρει ένα επιπλέον... ρεπό εκείνες τις ημέρες.

Οι προηγούμενες φορές που ο Νάστος «κιτρινίστηκε» φέτος ήταν απέναντι στην ΑΕΛ, στη Λαμία και στον Ολυμπιακό. Φέτος μετράει 8 συμμετοχές, 6 εκ των οποίων ως βασικός και 583'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα