Καλαφάτης: «Υπέρ της Νέας Τούμπας»

Καλαφάτης: «Υπέρ της Νέας Τούμπας»

Gazzetta team
Καλαφάτης: «Υπέρ της Νέας Τούμπας»

bet365

Ο επικεφαλής των «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, τοποθετήθηκε θετικά υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου ΠΑΟΚ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο κ. Καλαφάτης, ως επικεφαλής των «Εντάξει», ξεκαθάρισε ότι η παράταξη του είναι θετική για την υλοποίηση του αναπτυξιακού αθλητικού –και όχι μόνον – έργου στην περιοχή της Τούμπας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης:

«Ισχύει στο ακέραιο η θέση ότι είμαστε απολύτως θετικοί, ως “Εντάξει”, αλλά κι εγώ προσωπικά, για την υλοποίηση αυτού του αναπτυξιακού αθλητικού –και όχι μόνον – έργου. Δηλώσεις και τοποθετήσεις που γίνονται με γνώμονα οπαδικά κριτήρια, από όποιον κι αν γίνονται, είναι μη αποδεκτές.

Θεωρώ δεδομένο ότι καμία ομάδα της πόλης μας –και εν προκειμένω ο ΠΑΟΚ- δε θα λειτουργούσε ποτέ εις βάρος της Θεσσαλονίκης και του δημοσίου συμφέροντος, προκειμένου να ωφεληθεί η ίδια.

Εφόσον υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχα σχέδια σε ανάλογες συνθήκες, για οποιονδήποτε σύλλογο, σε οποιαδήποτε περιοχή της πόλης, θα τύχουν της ίδιας θετικής αντιμετώπισης από πλευράς μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα