Μαρινάκης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

bet365

Ο μπακ του Παναιτωλικού σχολίασε πως τα «καναρίνια» θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή
Για το χθεσινό ματς της Τούμπας, τη φάση όπου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το γκολ, αλλά και τον Παναιτωλικό μίλησε ο Μαρινάκης στον «FAIR PLAY FM».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αυτογκόλ:«Σε κείνη την φάση ένιωσα το χέρι του Πρίγιοβιτς στον ώμο μου και από κει βρήκε η μπάλα στο κεφάλι του και μετά στην πλάτη μου, ήταν μία γρήγορη φάση. Όπως είδα στο ριπλέι ο ένας στόπερ είχε ακολουθήσει άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ εγώ έπρεπε να κλείσω οπότε δημιουργήθηκε μία διαφορά ύψους με τον Πρίγιοβιτς, έγινε η σέντρα προσπάθησα να πάρω καλύτερη θέση όμως στην μονομαχία αν και πιστεύω ότι μου έγινε φάουλ, κέρδισε ο Πρίγιοβιτς.»
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Έγινε ένα παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ όπως το περιμέναμε επιθετικό. Φανήκαμε καλά διαβασμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο και παραμείναμε συγκεντρωμένοι. Θέλαμε όμως να κλέψουμε περισσότερες μπάλες στα δύο τρίτα του γηπέδου και όσες φορές βγήκαμε μπροστά να έχουμε καλύτερες τελικές πάσες πράγμα που δεν έγινε τόσο καλά. Δεν δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα φοβισμένη, στο τέλος μάλιστα αγχώσαμε τον ΠΑΟΚ αλλά σε μερικές φάσεις ήμασταν κακοί στην τελική πάσα. Ξέραμε πριν τον αγώνα ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι εδώ και χρόνια τα άκρα του, όπως επίσης γνωρίζαμε ότι θα είναι σημαντικές οι απουσίες και του Μάτος και του Βιεϊρίνια, όμως προσπαθήσαμε να ελαχιστοποιήσουμε τις φάσεις.»
Για τον ΠΑΟΚ γενικά:
«Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ώριμος και ξέρει τι θέλει σε σχέση με πέρσι. Βλέπω μία μεγαλύτερη προσήλωση ως προς τον στόχο που είναι το πρωτάθλημα.»
Για το ποιο είναι το φετινό φαβορί:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα ωστόσο θα ήταν λάθος να επαναπαυθεί σε αυτό. Έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι και ο Ατρόμητος είναι ανταγωνιστικός φέτος όποτε αυτό είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα.»
Για τον Μπίσεσβαρ:
«Είναι πολύ καλός τεχνίτης, είναι γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και χωρίς αυτήν. Προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος στο μαρκάρισμα και πιστεύω ότι τα πήγα καλά.»
Για τον Παναιτωλικό:
«Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε πολλά ματς, θα μπορούσαμε εύκολα να είχαμε τέσσερις βαθμούς παραπάνω με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις με Λαμία και Τρίπολη. Το καλό είναι ότι δείχνουμε σαν ομάδα δυνατότητες και θα κοιτάξουμε να πάρουμε παραπάνω βαθμούς και να κερδίσουμε τα επόμενα ματς.»
Για τον Ολυμπιακό:
«Τον βλέπω βελτιωμένο από πέρσι.»
Για την ΑΕΚ:
«Είναι μία δύσκολη περίπτωση, πέρσι κατάκτησε το πρωτάθλημα αλλά φέτος οι προσδοκίες και από τον κόσμο είναι μεγαλύτερες. Αν δεν πιέσει αυτό την ομάδα πιστεύω θα πάει καλά και φέτος.»
Για τον Παναθηναϊκό:
«Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να είναι σε αυτήν την θέση να παίξουν σε μικρή ηλικία σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Τα παιδιά έχουν αρπάξει την ευκαιρία και τα πάνε πολύ καλά. Ας μην ξεχνάμε πως στην αρχή του πρωταθλήματος όλοι έλεγαν ότι είναι φαβορί για υποβιβασμό παρόλα αυτά απέδειξαν όλοι ότι είναι βαριά η φανέλα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα