Πλατέλλας στο gazzetta.gr: «Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ»

Πλατέλλας στο gazzetta.gr: «Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ»

Δημήτρης Ρούσσος
Πλατέλλας στο gazzetta.gr: «Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ»

bet365

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε στο gazzetta.gr για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ, υπογράμμισε ένα στοιχείο που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του και στάθηκε στη σημασία της ευθύνης που πρέπει να αναλάβουν οι παίκτες.

Nέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Επιστροφή στα «σαλόνια» μετά από τρία χρόνια, νέα διοίκηση, διοικητική σταθερότητα. Το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί φέτος ο ΟΦΗ θα ήταν ιδανικό, αν τα αποτελέσματα εντός των αγωνιστικών χώρων ήταν αντίστοιχα ή έστω λίγο καλύτερα από τα δεδομένα.

Με «φωτοβολίδες», όπως η νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και αρκετές κακές εμφανίσεις, όπως αυτή στη Λιβαδειά, όπου ο ΟΦΗ γνώρισε την πέμπτη ήττα του σε 10 αγώνες, η φετινή πορεία των Ηρακλειωτών στη Super League δεν ικανοποιεί ως τώρα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του να προσπαθούν να βρουν τις λύσεις για την αγωνιστική άνοδο.

Ένας εκ των «στυλοβατών» της φετινής παρουσίας των Κρητικών, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο μόνος με το «απόλυτο» σε συμμετοχές στη σεζόν, μίλησε στο gazzetta.gr μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό (2-1), εξήγησε τη στήριξη που βιώνει ο σύλλογος σε διοικητικό επίπεδο, αλλά και την ψυχολογία που δεν είναι καλή στις τάξεις του, τη βελτίωση της οποίας θεωρεί προτεραιότητα για τη συνέχεια.

- Τι έφταιξε περισσότερο στη Βοιωτία και στην ήττα;

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για μας και για τον Λεβαδειακό. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο αντίπαλος ήταν πιο τυχερός κι εμείς δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, όλοι μαζί παλεύουμε να βρούμε τα λάθη μας, για να μπορέσουμε να βγούμε από τη θέση που είμαστε.

- Πως βλέπεις τη συνέχεια, δεδομένης της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει αγωνιστικά ο ΟΦΗ;

Είμαι σίγουρα αισιόδοξος, δεν έχω μάθει στη ζωή μου να τα παρατάω. Κάθε πρωί που ξυπνάω θέλω να τα καταφέρνω, όλοι μας άλλωστε έχουμε στόχους και φιλοδοξίες. Η ομάδα έλειπε από τα «σαλόνια», εκεί που είναι η θέση του κι αξίζουν οι εξαιρετικοί του φίλαθλοι, που γεμίζουν το Γεντί Κουλέ, αυτό αξίζει στην Κρήτη. Σίγουρα δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, το ξέρουμε και στεναχωριόμαστε. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και να βελτιωθούμε.

- Ποια είναι η πνοή, υλική και ψυχολογική, που έχει φέρει η νέα διοίκηση Μπούση στον σύλλογο;

Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να αισθάνεται ασφαλής, να προπονείται χωρίς να σκέφτεται άλλα πράγματα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται σήμερα με τον ΟΦΗ είναι γνωστοί για το ήθος και τα κατορθώματά τους και παλεύουν για το καλύτερο δυνατό. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και τις προσδοκίες. Η ομάδα είχε οικονομικά προβλήματα και η νέα διοίκηση τα έχει λύσει, βρίσκεται δίπλα μας με κάθε τρόπο κι εμείς το καταλαβαίνουμε αυτό, μέρα με τη μέρα και περισσότερο.

- Εσύ κάνεις ξανά μια «γεμάτη» σεζόν σε επίπεδο Super League. Πως βιώνεις τη χρονιά ως τώρα

Είναι πολύ σημαντικό πως ξαναπαίζω στη Super League. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ κι μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια να αναδειχθώ κι εγώ. Χωρίς τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου δεν μπορώ να κάνω κάτι ξεχωριστό κι αυτό είναι το πιο σπουδαίο, πως είμαστε και πρέπει να μείνουμε οικογένεια. Προσωπικα χαίρομαι που παίζω σε υψηλό επίπεδο και στην οικογένεια του ΟΦΗ.

- Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να βελτιώσετε ενόψει της συνέχειας;

Νομίζω πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό μας και να το βγάζουμε και στο γήπεδο. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα πάμε σίγουρα πολύ καλύτερα.

- Πως βλέπεις το επίπεδο ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα, σε όλα τα επίπεδα;

Είναι πολύ δύσκολη η Super League φέτος, ψηλά και χαμηλά στην κατηγορία, πολλές καλές ομάδες. Εγώ όμως κοιτάω την ομάδα μου και θέλω να τη βοηθήσω να βελτιωθεί για τη συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα