Αποθεραπεία κι εργομετρικά στη Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Αποθεραπεία κι εργομετρικά στη Λαμία

bet365

Με πρωινή προπόνηση άρχισε η εβδομάδα των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, που αυτή τη βδομάδα αναμένεται να «φορτίσουν» τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) για τη 10η αγωνιστική της Super League επέκτεινε στα επτά συνεχόμενα παιχνίδια το αήττητο των Φθιωτών, που έφτασαν με πολύ καλή ψυχολογία στη διακοπή λόγω του UEFA Nations League.

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (12/11) ο Μάκης Χάβος έδωσε τα συγχαρητήρια του στους ποδοσφαιριστές του για το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στον χθεσινό αγώνα με τους Αρκάδες, όπου η ομάδα του πήρε τον βαθμό, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε για πάνω από 60' με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Βάντερσον.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και όσοι αγωνίστηκαν, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση και της ασκήσεις μυικής συναρμογής, έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και αγωνιστικά τετράγωνα και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με διπλό.

Για τις δυο επόμενες ημέρες (13-14 Νοεμβρίου) έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις, με τους «κυανόλευκους» να ξεκουράζονται ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα