Η αναλογία τελικών / γκολ στον Ολυμπιακό και οι αντίπαλοί του... (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η αναλογία τελικών / γκολ στον Ολυμπιακό και οι αντίπαλοί του... (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός έπειτα από 10 αγωνιστικές στην Super League σε σχέση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Άρη έχει το λιγότερο καλό ποσοστό γκολ σε σχέση με τις τελικές που καταγράφει. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.
Σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής η στατιστική υπηρεσία της Super League δίνει 21 τελικές στον Ολυμπιακό και 3 στον Παναθηναϊκό. Για τους παίκτες του Μαρτίνς οι 7 ήταν σουτ εντός μεγάλης περιοχής και οι 6 σουτ εκτός.
Τώρα αναφορικά με το σύνολο των τελικών ο Ολυμπιακός σε 10 αγώνες έχει μαζέψει 20 βαθμούς χάρις σε 13 γκολ που έχουν μπει όμως μετά από 152 τελικές: 1 γκολ ανά 11.7 προσπάθειες.
Ο κυριακάτικος αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός, είναι 6ος με 15 βαθμούς, έχοντας 15 γκολ σε 95 τελικές, ήτοι 1 ανά 6.3.
Η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ - που είναι 5η με 17 πόντους - έχει βάλει 17 γκολ. Σκοράρει 1 γκολ ανά 6.8 τελικές καθώς έχει 116 στο σύνολο.
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει επίσης σκοράρει 17 φορές. Έχει 104 τελικές, που σημαίνει 1 γκολ ανά 6.1 τελικές.
Τέλος ο Άρης χωρίς να υπολογίσουμε το σημερινό ματς έχει 10 γκολ (σ.σ. σε 9 αγώνες φυσικά) με 78 τελικές. Βάζει 1 γκολ ανά 7.8 τελικές. Συνολικά λοιπόν ο Ολυμπιακός σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου αλλά και τον Άρη έχει το πιο κακό ποσοστό - αναλογία τελικών με γκολ. Θυμηθείτε εδώ τους αριθμούς των εξτρέμ και των επιθετικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα