Το γκολ που τόσο έψαχνε ο Ρισβάνης

Το γκολ που τόσο έψαχνε ο Ρισβάνης

Νίκος Μαρούδας
Το γκολ που τόσο έψαχνε ο Ρισβάνης

bet365

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο του Ατρόμητου για το διπλό στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας ένα τέρμα που το έψαχνε τόσο πολύ...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Άρης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο είχε φτάσει στο 88ο λεπτό και το ισόπαλο 0-0 δεν είχε αλλάξει. Εκείνο το λεπτό όμως, οι Περιστεριώτες βρήκαν την μια στιγμή που έψαχναν και με κεφαλιά άνοιξαν το σκορ!

Σκόρερ δεν ήταν κάποιος από τους συνήθεις υπόπτους της φετινής σεζόν, αλλά ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο στόπερ του Ατρόμητου, έψαχνε το γκολ αυτό από την περσινή χρονιά, αλλά δεν ερχόταν με τίποτα! Σε όλες τις στημένες φάσεις είναι από τους ποδοσφαιριστές που προωθούνται μήπως και μπορέσουν με κάποια κεφαλιά να σκοράρουν. Μέχρι και την Κυριακή, αυτό δεν το είχε καταφέρει ο Ρισβάνης.

Για την ακρίβεια, το είχε καταφέρει, πέρσι στην Λάρισα αλλά το γκολ του δεν μέτρησε λανθασμένα καθώς ο επόπτης δεν είδε ποτέ πως η μπάλα είχε περάσει κατά πολύ την γραμμή. Έτσι, ο 24χρονος στόπερ του Ατρόμητου παρέμενε χωρίς γκολ με το «αστέρι». Κάτι που τον... έκαιγε από πέρσι, το έβλεπες κάθε φορά στο πρόσωπό του όταν έχανε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Ήθελε πολύ το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο και φάνηκε με το πως ξέσπασε μετά το 0-1 στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρισβάνης, είχε καταφέρει με τον Πανιώνιο σε δύο δύο σεζόν να σημειώσει τέσσερα τέρματα. Όμως, είχε να βρει δίχτυα από τον Ιανουάριο του 2017. Σχεδόν δύο χρόνια δηλαδή και φυσικά το έψαχνε πολύ. Όπως είπε κι ο ίδιος μετά το παιχνίδι με την Ένωση, η δουλειά του είναι να κρατά το μηδέν πίσω, όμως δεδομένα το Κυριακάτικο τέρμα το χάρηκε σαν να είχε κρατήσει δυο φορές το μηδέν πίσω, που παρεμπίπτοντος το κράτησε!

Με... όπλο το κεφάλι του!

Τα τρία από τα τέσσερα τέρματα που έχει σημειώσει στην καριέρα του, τα έχει πετύχει με το κεφάλι! Με την φανέλα του Πανιώνιου, είχε... πληγώσει με το κεφάλι τους Ολυμπιακό, Λεβαδειακό και Ξάνθη, ενώ με τον Ατρόμητο το πρώτο του... θύμα με τον ίδιο τρόπο ήταν η Ξάνθη.

Το μοναδικό τέρμα του Ρισβάνη που δεν έχει έρθει με κεφαλιά, ήταν το τελευταίο πριν από αυτό της Κυριακής. Κόντρα στον Παναιτωλικό, είχε σκοράρει με το πόδι τον Ιανουάριο του 2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα