Η ζυγαριά δείχνει... πράσινο (pics)

Η ζυγαριά δείχνει... πράσινο (pics)

Νίκος Ρόλλας
Η ζυγαριά δείχνει... πράσινο (pics)

bet365

Ο Γιώργος Δώνης μπορει δικαιολογημένα να χαρακτήρισε την εμφάνιση του ντέρμπι ως την χειρότερη, αλλά η... πλάστιγγα γέρνει υπέρ των «πράσινων».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Άρης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στα μέσα Αυγούστου, μία ενδεχόμενη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, μπορεί να φάνταζε ονειρικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Το δημιούργημα του Γιώργου Δώνη όμως, έχει «τρυπήσει» το ταβάνι φέτος, άλλοτε με τις εμφανίσεις του, όπως για παράδειγμα στο ματς με την ΑΕΚ και άλλοτε με τα αποτελέσματα που παίρνει, όπως έκανε στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Ακόμα και έτσι όμως, κάποιοι παραξενεύτηκαν με την δήλωσή του μετά το τέλος το παιχνιδιού στο Φάληρο με την οποία χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του ως την χειρότερη με την μπάλα στα πόδια. Όσοι όμως τον ξέρουν ή τουλάχιστον έχουν παρακολουθήσει τις δηλώσεις του από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «πράσινων» δεν πρέπει να εκπλήσσονται, καθώς ποτέ δεν κρύβεται... Είτε πρόκειται για τον εαυτό του (π.χ η παραδοχή του λάθους με τον Καμπετσή στην Τούμπα), είτε για τους ποδοσφαιριστές του (σ.σ. όχι να μιλήσει συγκεκριμένα για κάποιον αλλά για την γενικότερη εικόνα).

Πόσω μάλλον όταν από αυτά που είχε σχεδιάσει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κάποια του βγήκαν, πολλά περισσότερα όμως δεν βγήκαν. Μπορεί το πλάνο με την τριάδα στην άμυνα, να γέμισε την περιοχή του Διούδη και μετά του Κότσαρη, αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να καταφύγει σε συνολικά 48 γεμίσματα από τα οποία ελάχιστα απειλήθηκαν οι «πράσινοι», αλλά από εκεί και πέρα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Κουρμπέλης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή κυκλοφορία της μπάλας από πίσω, με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις με τον Κολοβέτσιο. Ο Μαυρομάτης αρκετές φορές αναγκαζόταν να παίξει με βαθιές μπαλιές στην επίθεση για τον Μακέντα, με αποτέλεσμα να δέχεται τις παρατηρήσεις του Γιώργου Δώνη, ο οποίος του φώναζε να ηρεμήσει και να δει γήπεδο, καθώς «δεν είναι το παιχνίδι μας αυτό».

Ο Μπουζούκης προσπάθησε σε κάποιες περιπτώσεις να εκμεταλλευτεί την τεχνική του, να κρατήσει την μπάλα και να ανεβάσει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό ελάχιστες φορές έγινε. Ο Γιόχανσον ήταν εμφανώς επηρεασμένος από το πρόβλημα που αντιμετώπισε, ο Χατζηγιοβάνης παρά τα τρεξίματα και την προσπάθειά του δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, ο Μακέντα έδειχνε αποκομμένος και έτσι του έμεναν δύο επιλογές. Είτε ο Κάτσε, είτε ο Ινσούα σε κάποια από πολλά ανεβάσματα που έκανε.

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με την επίσημη στατική της SuperLeague, το «τριφύλλι» έκανε μόλις 18 πάσες προς την επίθεση. Κάτι που δικαιολογεί απολύτως την δήλωση του «Τρένου»...

Βέβαια, τα ντέρμπι και ειδικά αυτά μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν τα κερδίζει αυτός που παίζει καλύτερα ή κάνει τις περισσότερες ευκαιρίες. Τα παίρνει αυτός που «διψάει» περισσότερο και αυτός καταθέτει την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό τον τομέα, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη βγήκαν κατα κράτος νικητές. Μπορεί να μην πήραν τους τρεις βαθμούς, μπορεί το γκολ του Σισέ στις καθυστερήσεις να τους άφησε με πικρή γεύση, αλλά βάζοντας στην ζυγαριά τα συν και τα πλην, τα πρώτα κερδίσουν και δημιουργούν παρακαταθήκη για το άμεσο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα