Κοτσόλης: «Ας απαγορεύσει κάποιος τις δηλώσεις στον Κωνσταντίνου»! (pic)

Κοτσόλης: «Ας απαγορεύσει κάποιος τις δηλώσεις στον Κωνσταντίνου»! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Κοτσόλης: «Ας απαγορεύσει κάποιος τις δηλώσεις στον Κωνσταντίνου»! (pic)

bet365

Καθόλου καλά δεν ακούστηκαν στον Στέφανο Κοτσόλη οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου για τον Διούδη και την αναγκαστική του αντικατάσταση από τον Κότσαρη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Nέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Οι «πράσινοι» δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στις καθυστερήσεις, με τον Κωνσταντίνο Κότσαρη να παίρνει το βάπτισμα του πυρός στο μεγάλο ντέρμπι, αφού ο Διούδης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, νυν πρόεδρος των «πράσινων», δήλωσε «Αν έπαιζε ο Διούδης νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν 0-1», με τον άλλοτε πορτιέρε του «τριφυλλιού» ν' αντιδρά και να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Ας τους απαγορεύσει κάποιος τις δηλώσεις παρακαλώ... έλεος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα