Στο δεύτερο ημίχρονο το 73,7% των γκολ που δέχεται η ΑΕΚ!

Στο δεύτερο ημίχρονο το 73,7% των γκολ που δέχεται η ΑΕΚ!

Δημήτρης Βέργος
Στο δεύτερο ημίχρονο το 73,7% των γκολ που δέχεται η ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων παρουσιάζεται εντελώς διαφορετική σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε εκείνο το διάστημα να μετράει συγκεκριμένα 14 από τα 19 γκολ που έχει δεχθεί.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Άρης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αμυντική γραμμή της Ένωσης τη φετινή σεζόν έχει βοηθήσει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ στις έξι νίκες που έχει σημειώσει στη Super League δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ και αναμφισβήτητα οι «κιτρινόμαυροι» αμυντικοί (Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς και Οικονόμου) έχουν συμβάλλει σημαντικά σε αυτό.

Ωστόσο, ως σύνολο η ΑΕΚ στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της παρουσιάζεται πολύ διαφορετική σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Ακόμη και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει κερδίσει, όχι μόνο δέχεται εύκολα το γκολ στο δεύτερο μέρος, αλλά η συνολική εικόνα της βγάζει προβλήματα συγκέντρωσης και κούρασης από κάποιο σημείο και έπειτα.

Η ΑΕΚ σε Super League και Champions League (μαζί με ομίλους και προκριματικά) έχει δει την εστία της να παραβιάζεται συνολικά 19 φορές. Πέντε φορές στο πρωτάθλημα και 14 στην Ευρώπη. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, με τους κιτρινόμαυρους να δέχονται τα 3/4 των γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!

Συνολικά η ΑΕΚ από τα 19 τέρματα που έχει δεχθεί σε Super League και Ευρώπη, τα 14 είναι στο β' μέρος, δηλαδή το 73,7% των τερμάτων! Μάλιστα, η κατηφόρα παρουσιάζεται μετά το 59'-60', δηλαδή για το τελευταίο μισάωρο των αναμετρήσεων, όπου η ΑΕΚ έχει δεχθεί τα 12 από τα 19 γκολ, δηλαδή ποσοστό της τάξεως του 63,1%.

Αναλυτικά τα ματς στα οποία η ΑΕΚ δέχεται γκολ στο δεύτερο μέρος:

ΑΕΚ - Σέλτικ 2-1 (78' Σινκλέρ)

Βίντι - ΑΕΚ 1-2 (67' Λάζοβιτς)

ΑΕΚ - Βίντι 1-1 (57' Νεγκό)

Άγιαξ - ΑΕΚ 3-0 (46' + 90' Ταλιαφίκο, 77' φαν ντε Μπέεκ)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0 (59' Πρίγιοβιτς)

ΑΕΚ - Μπενφίκα 2-3 (74' Σεμέντο)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1 (59' Φορτούνης)

ΑΕΚ - Μπάγερν 0-2 (61' Χάβι Μαρτίνεθ, 63' Λεβαντόφσκι)

Μπάγερν - ΑΕΚ 2-0 (71' Λεβαντόφσκι)

ΑΕΚ - Ατρόμητος 0-2 (88' Ρισβάνης, 90' Κουλούρης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα