«Δεν μας έγινε το παραμικρό παράπονο, μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν μας έγινε το παραμικρό παράπονο, μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία»

bet365

Από πλευράς του Ολυμπιακού ξεκαθαρίστηκε πως δεν έγινε προς τους ανθρώπους του κανένα παράπονο απο τον Παναθηναϊκό αλλά αντίθετα τους ευχαρίστησαν για την φιλοξενία.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Δεν μας έγινε το παραμικρό παράπονο στο γήπεδο από τον Παναθηναϊκό αλλά μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία», ήταν η επισήμανση από μεριάς των «ερυθρολεύκων» σχετικά με διαρροές που υπήρξαν και με τους Πειραιώτες να... απορουν γιατί έγιναν δύο ώρες μετά τις ευχαριστίες του Παναθηναϊκού. Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε πρώτος στα media η σχετική διευκρίνιση ήταν πως ο Πορτογάλος είχε μία σύσκεψη με τους συνεργάτες του και επειδή θα αργούσε έκανε έτσι πριν τις δηλώσεις. Ακόμα από πλευράς των Πειραιωτών τονίστηκε ότι υπήρξε διαμαρτυρία για καθυστέρηση αλλά αφορούσε στο γεγονός πως ο αναπληρωματικός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού άργησε στην αλλαγή που έγινε. Επίσης πως ότι αυτή η καθυστέρηση από μεριας των γηπεδούχων ήταν η μόνη... παγκόσμια πρωτοτυπία μαζί με είκοσι λεπτά καθυστερήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα