Πλησιάζει ο Παντελίδης στον Άρη

Πλησιάζει ο Παντελίδης στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πλησιάζει ο Παντελίδης στον Άρη

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σάββας Παντελίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάκο Ερέρα στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Απόλλων Σμύρνης – Αρης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η σχετική πληροφορία υφίσταται από την πρώτη μέρα της απομάκρυνσης του Ισπανού τεχνικού από τον πάγκο των «κίτρινων», ο ίδιος φρόντισε να ενισχύσεις τις… φήμες με τις χθεσινές (11/11) τοποθετήσεις του έπειτα από το ισόπαλο αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης με τη Λαμία. Η αινιγματική απάντησή του… «θα έχετε νεότερα σε μία-δύο ημέρες» επί της ερώτησης σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, μεταφράζεται και ως προάγγελος αποχώρησης.

Το νέο pamestoixima.gr είναι εδώ με καλύτερες αποδόσεις από ποτέ

Δεν είναι τυχαίο επίσης το γεγονός ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από τη λύση της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα έως και σήμερα, οι «κίτρινοι» ασχολήθηκαν ελάχιστα με άλλες περιπτώσεις προπονητών, αλλά επικέντρωσαν σ’ αυτή του Σάββα Παντελίδη δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις σκέψεις. Ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός ήθελε πρώτα να συζητήσει με την ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης, ξεκαθάρισε ότι μόνο με κοινή συναινέσει λύση θα εγκαταλείψει τη θέση του, φαίνεται όμως ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ούτως ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων» και φυσικά να αποχωρήσει από την ομάδα της Πελοποννήσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα