Μαρτίνς: «Έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη, δεν μας έδωσαν πέναλτι»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη, δεν μας έδωσαν πέναλτι»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις και την μη υπόδειξη πέναλτι που θεωρεί ότι έκριναν το ντέρμπι.
Ο Μαρτίνς είπε στην Σ.Τ. για:
Το ματς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του 1-1: Καταρχήν θέλω να πω ότι τέτοια ματς μπορούν να προσφέρουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και από πλευράς ποιότητας ποδοσφαίρου και με την αντιπαλότητα που υπάρχει με τέτοιες ομάδες. Δυστυχώς όμως βλέπουμε πράγματα που διακινδεύουν όλο αυτό. Έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη. Είμαι ήρεμος, τα έχω δει και θέλω να πω. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής πήρε τις αποφάσεις που πήρε στο 46' (σ.σ. αναφερόταν στην φάση που χτύπησε ο Διούδης) και σε άλλες τρεις φάσεις, όπως στο 84' (σ.σ. φάση που ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός). Δεν μας έδωσαν πέναλτι. Είναι πολύ έξυπνο το πως μπορεί να δουλέψει αυτό. Είμαι πολύ στεναχωρημένος.
Όλοι μας είμαστε. Οι παίκτες ήταν σαν πολεμιστές. Στα αποδυτήρια ήταν όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Αυτήν την στιγμή υπάρχει ο θυμός. Αναρωτιέμαι και παρατηρώ γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας ξένος διαιτητής με τέτοια ποιότητα ότι από το 1ο έως το 90ό λεπτό ο Παναθηναϊκός κάνει τόσα φάουλ και κινδυνεύουν οι παίκτες μας δεν βγάζει καμία κάρτα. Δεν το έβλεπε αυτό ο διαιτητής. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν απέδιδε δικαιοσύνη. Δεν έχει να κάνει με το ότι είναι ξένος.
Το 1-1 και πόσο δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό: Φυσικά και είναι κακό το αποτέλεσμα. Δεν είναι καλό για την ψυχολογία μας. Ήταν ένα ματς που αξίζαμε να το κερδίσουμε και δεν το κερδίσαμε. Κουράστηκαν και οι φίλαθλοι που ήθελαν τη νίκη.
Το ότι ο Ολυμπιακός δεν βάζει τόσο εύκολα γκολ στα ντέρμπι: Δεν θέλω να συγκρίνω αυτά τα ματς. Ήμασταν καλύτεροι. Έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς. Ήμασταν πιο καλοί στα ματς αυτά και ήμασταν ανώτεροι σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα