Κάτσε: «Κρατάμε την μαχητικότητα και το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Κάτσε: «Κρατάμε την μαχητικότητα και το αποτέλεσμα»

bet365

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε ισοπαλία στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Έργκους Κάτσε απέφυγε τα μεγάλα λόγια τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» σήμερα έκαναν πολλά λάθη.

Ο σκόρερ του 0-1 με εντυπωσιακό γκολ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Θα ήταν καλύτερο να κερδίζαμε σήμερα, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο προηγούμενο ματς (με ΑΕΚ), κάναμε πολλά λάθη, ο Ολυμπιακό πίεσε και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε».

Νέο pamestoixima.gr με τις αποδόσεις που ήθελες και άφθονες στοιχηματικές επιλογές

Για τον τραυματισμό του Διούδη: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είναι καλά ο Σωκράτης. Προσωπικά σοκαρίστηκα μόλις είδα πως χτύπησε στο κεφάλι του και εύχομαι να είναι καλά. Όταν βλέπεις να μην καταλαβαίνει τι γίνεται είναι λογικό να σοκάρεσαι».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά και πολλά λάθη. Το μόνο που κρατάμε είναι η μαχητικότητα που δείξαμε στο ματς».

Για το γκολ του: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται γρήγορα, μου ήρθε η μπάλα στο πόδι, είδα τον αντίπαλο και σκέφτηκα να του περάσω την μπάλα από πάνω και μετά σούταρα. Μου στρώθηκε ωραία μετά την ντρίπλα και σούταρα».

Για το τι τους είπε ο Γιώργος Δώνης στο ημίχρονο: «Ο προπονητής μας είπε πως κάναμε πολλά λάθη και πως θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά σε εύκολες πάσες. Στο τέλος ο Ολυμπιακός μας πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά το 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Θα ήταν κρίμα να χάναμε γιατί παλέψαμε και με το παραπάνω και δεχθήκαμε γκολ στο 95'».

Για το ό,τι είναι αήττητος στο Καραγκούνης: «Το ξέρω πως είμαι αήττητος στο Καραϊσκάκης και το έλεγα με τους συμπαίκτες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα