Δώνης: «Το χειρότερο ματς με την μπάλα στα πόδια»!

Δημήτρης Τομαράς
Δώνης: «Το χειρότερο ματς με την μπάλα στα πόδια»!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Διούδη, ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι επισήμανε ότι η ομάδα του πέρασε ένα δύσκολο βράδυ αλλά άντεξε!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση:

«Πριν αρχίσω θέλω να ευχηθώ περαστικά στον άνθρωπο που είχε πρόβλημα στην εξέδρα και ελπίζω να είναι καλά. Όχι δεν κάνω κανένα σχόλιο για την διαιτησία. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ματς που δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη αλλά αποτελεσματικότητα. Έβλεπα το ματς με την ΑΕΚ με τις φάσεις που είχε και έχασε στο τέλος. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η μαχητικότητά μας και η οργάνωση του παιχνιδιού. Από τότε που θυμάμαι την ομάδα είναι το χειρότερο ματς με την μπάλα στα πόδια. Δεν μπορώ να βρω έναν διακριθέντα. Με στεναχώρησαν πολύ οι παίκτες μου. Μέσα από αυτά τα ματς μπορούν να εξελιχθούν οι παίκτες και να παίρνουν πράγματα».

Στην συνέχεια ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Κρατάμε ότι παρά την πίεση στο τέλος κρατήσαμε το αποτέλεσμα».

Σχετικά με την κατάσταση του Σωκράτη Διούδη και την παρουσία του Κότσαρη επισήμανε: «Έχει διάσειση ο Διούδης. Είναι στο νοσοκομείο. Είχε και αιμόπτυση. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει μέσα. Πάνω απ' όλα είναι η ζωή ενός ανθρώπου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και σκληρά. Δεν είχε μόνο επεμβάσεις αλλά είχε και σιγουριά και ενέπνεε εμπιστοσύνη».

Για την κυκλοφορία της μπάλας είπε: «Με αντιπάλους πιο καλούς από εμάς δυσκολευόμαστε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να κυκλοφορήσεις την μπάλα με την πίεση. Ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι είναι η πιο έτοιμη ομάδα από όλες. Η ΑΕΚ προέρχεται από πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και προσπαθεί μετά από χρονιές που δεν ήταν οι καλύτερες. Γενικώς αυτά τα πρότζεκτ τα νέα θέλουν υπομονή, στήριξη και συμπαράσταση».

Για την πίεση στο φινάλε: «Ήταν πρόβλημα τα τελευταία 20 λεπτά γιατί παίζαμε με 9. Ο Μουνιέ γύρισε ο αστράγαλός του και δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο Μακέντα είχε σφίξιμο και κράμπες. Παίζαμε με παίκτες λιγότερους στο τελευταίο 20λεπτο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα