Δέλλας: «Θα βελτιωθούμε κι άλλο μέσα στη διακοπή»

Gazzetta team
Δέλλας: «Θα βελτιωθούμε κι άλλο μέσα στη διακοπή»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας επανέλαβε και στην συνέντευξη Τύπου την έκκληση προς τους διαιτητές για σεβασμό προς τον Παναιτωλικό, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναιτωλικού έδειξε να έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και όπως είπε στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας, η ομάδα του θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα εμφανιστεί καλύτερη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας:

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Εμείς ήρθαμε με σκοπό να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, αλλά μέχρι το πρώτο γκολ ήμασταν καλοί. Ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι θα πιέσει από τα πλάγια και από στημένες φάσεις που φαίνεται να τις έχει δουλέψει. Μετά το γκολ βρήκαν ψυχολογία και έκαναν γρήγορα το 2-0. Εμείς συνεχίσαμε να πιστεύουμε και μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι με την μείωση του σκορ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια σήμερα, αλλά εμείς έχουμε βελτιωθεί και θα βελτιωθούμε κι άλλο μέσα στη διακοπή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλουμε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές. Αυτό δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τη νίκη του ΠΑΟΚ».

Εάν άλλαξε την στρατηγική του μέσα στο παιχνίδι και πόσο κόστισαν οι απουσίες την ομάδα του:

"Δεν είχαμε κάποιο θέμα στην δουλειά μας από την κατοχή του ΠΑΟΚ και δεν αλλάξαμε σε κανένα σημείο την στρατηγική μας μέσα στο παιχνίδι. Όσο αφορά την απουσίες για εμένα μετράνε οι παίκτες που είναι στην ομάδα και όχι αυτοί που λείπουν είτε είναι τραυματίες είτε τιμωρημένοι."

Για το σχόλιο του και στο γήπεδο και στην αίθουσα τύπου για την διαιτησία:

«Δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι και με τη νίκη του ΠΑΟΚ αυτό, σας το είπα και πριν. Είναι μερικές στιγμές που ξέρουμε εμείς που έχουμε παίξει ποδόσφαιρο. Σας το λέω ξεκάθαρα, ότι απλά απαιτούμε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη νίκη και το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για τα σημεία που κρίθηκε το παιχνίδι και ο Παναιτωλικός δεν πήρε κάτι από αυτό:

«Ξέραμε τα δυνατά και αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δύναμη στις πλευρές και στις στατικές φάσεις. Ξέραμε τι θα δούμε, αλλά πιστεύω ότι αυτό που πληρώσαμε είναι οι πλαγιοκοπήσεις από τον ΠΑΟΚ και έτσι φάγαμε το γκολ. Εμείς δεν έχουμε στόχο να καταστρέψουμε το παιχνίδι όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Ποτέ δεν το κάνουμε. Παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι, είχαμε πολλές αντιδράσεις, αλλά στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι».

Εάν ο Παναιτωλικός έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης:

«Είπα και νωρίτερα. Δεν μας στεναχώρησε η εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα. Εάν συνεχίσουμε έτσι και μετά τη διακοπή η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να το βλέπω εγώ, αλλά και οι παίκτες. Να πιστέψουν και αυτοί στη δουλειά τους και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα