Ρισβάνης: «Πήγαν όλα καλά, συνεχίζουμε»

Ρισβάνης: «Πήγαν όλα καλά, συνεχίζουμε»

Gazzetta team
Ρισβάνης: «Πήγαν όλα καλά, συνεχίζουμε»

bet365

Ο Σπύρος Ρισβάνης, δεν είπε πολλά μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά τόνισε πως πήγαν όλα καλά και πλέον ο Ατρόμητος κοιτάζει την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπορώ να πω πως ήμασταν και λίγο τυχεροί, αλλά νομίζω ανταπεξήλθαμε πολύ καλά σαν ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ, θα ξεκουραστούμε τώρα μια εβδομάδα και μετά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τις στημένες φάσεις και το γκολ που προήλθε από μια τέτοια: «Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις, πήγαν όλα καλά, είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε».

Για το γκολ που σημείωσε: «Το περίμενα πως και πως, το ζήταγα όλη τη χρονιά. Πέρσι δεν μπήκε, φέτος αρχίσαμε καλά, ελπίζω να έρθουν κι άλλα. Δουλειά μας όμως εμάς είναι το μηδέν πίσω και τα γκολ θα τα βάζει ο Κουλούρης».

Για τον Σάκιτς: «Είναι παίκτης που ότι και να του πεις θα το κάνει. Μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, σίγουρα ήταν πολύ καλός. Για εμένα ξεχώρισαν και οι Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, αλλά όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή».

Για το αν περιμένει κλήση στην Εθνική: «Θα δούμε, δεν μπορώ να σου πω κάτι, θα δείξει. Υπομονή...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα