Κάναντι: «Τύχη στο πρώτο, βελτιωμένοι στο δεύτερο»

Gazzetta team
Κάναντι: «Τύχη στο πρώτο, βελτιωμένοι στο δεύτερο»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν αρνήθηκε την τύχη του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ αλλά στάθηκε στο πώς δούλεψε η ομάδα του για να βελτιωθεί στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου.

«Ο Ατρόμητος ήρθε εδώ σήμερα για τους τρεις βαθμούς, η ομάδα χαίρεται πολύ για αυτή τη νίκη, είναι μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από τον Μπακάκη, αλλά στο δεύτερο βελτιώσαμε αρκετά την απόδοση μας και δεν επιτρέψαμε καμία ευκαιρία στην ΑΕΚ. Πιστέψαμε πολύ στη στημένη φάση για να κάνουμε το 0-1 και μετά στην αντεπίθεση ήρθε και το 0-2 και χαρήκαμε πολύ για αυτή τη νίκη».

Για το αν είχε και έντονη δόση τύχης αυτή η νίκη: «Ασφαλώς είχαμε και τη βοήθεια της τύχης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα καταφέραμε καλύτερα, δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να μας απειλήσει. Νομίζω όμως ότι δουλέψαμε πάρα πολύ στην τακτική για να είμαστε βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Την τύχη πάντα τη χρειάζεσαι και ειδικά όταν παίζεις με την πρωταθλήτρια».

Για το αν είναι δίκαιο για τις άλλες ομάδες να αντιμετωπίζουν έναν Ατρόμητο διαφορετικό από ό,τι ο ΠΑΟΚ, με αφορμή την παρουσία των Γιαννούλη και Κουλούρη: «Εγώ είμαι προπονητής της ομάδας και σέβομαι τη συμφωνία μεταξύ των ομάδων. Είμαστε επαγγελματίες, δίκαιο ή άδικο, θα πρέπει με αυτό τον επαγγελματισμό να συνεχίσουμε στο ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα