Ουζουνίδης: «Αν δεν βάλεις γκολ, θα το βάλει ο αντίπαλος»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Αν δεν βάλεις γκολ, θα το βάλει ο αντίπαλος»

bet365

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης λέγοντας πως αν δεν βάλει μια ομάδα τα γκολ, θα τα βάλει ο αντίπαλος.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο: «Η εικόνα του παιχνιδιού δεν ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα. Σε όλο το παιχνίδι ελέγχαμε τον ρυθμό. Στο τέλος φάνηκε η μεγάλη κούραση των παικτών. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που έπρεπε. Ρισκάραμε στο τέλος και ο αντίπαλος βρήκε το γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παλέψαμε, αλλά αν δεν βάλεις γκολ εσύ, το βάζει ο αντίπαλος».

Όσον αφορά το αν η ΑΕΚ μπορεί ακόμη να διατηρήσει τα σκήπτρα της σημείωσε: «έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Σίγουρα έχει γίνει πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά θα προσπαθήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα