Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τον Παναιτωλικό

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Κυριακής (17:15) και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σκιαγραφεί το προφίλ της ομάδας του Αγρινίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή τον Παναιτωλικό και το paokfc.gr σας παρουσιάζει το προφίλ της ομάδας του Αγρινίου.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του στη μεγάλη κατηγορία παρά τις συχνές και μάλιστα μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και την αγωνιστική φιλοσοφία από σεζόν σε σεζόν.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μίλαν - Γιουβέντους! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Παναιτωλικός διακρίνεται για τη διοικητική του σταθερότητα και συνέπεια, αλλά το ποδοσφαιρικό τμήμα σχεδόν κάθε καλοκαίρι κάνει restart.

Αυτή τη φορά με τον Τραϊανό Δέλλα να παραμένει στο τιμόνι, πραγματοποιείται μία στροφή στις Ακαδημίες, με στόχο την ανάδειξη νεαρών παικτών. Προκειμένου ν’ ανοίξει ο… δρόμος αποχώρησαν από την ομάδα σημαντικοί παίκτες, όπως οι Κλέσιο, Μπεχαράνο, Ροντρίγκες και Ρόσα.

Μεταγραφές έγιναν ελάχιστες και πολύ στοχευμένες. Ο Λουσέρο ήρθε από την Ξάνθη να προσδώσει ποιότητα και εμπειρία, οι Μανά και Καμαρά να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή, ενώ το πιο ηχηρό όνομα που αφίχθη στο Αγρίνιο ήταν αυτό του Έρικσον. Ο διεθνής Σουηδός, πρώην αρχηγός της Γκέτεμποργκ, ήταν ο εκλεκτός του τεχνικού επιτελείου για να οργανώσει την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Παράλληλα στο ρόστερ εντάχθηκαν και πολλοί νεαροί από τα τμήματα υποδομής. Μιχάι, Λιάβας, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Μάλης, Μπελεβώνης και Βακράκος, όλοι τους κάτω των 20 ετών, αποτελούν το νέο αίμα του Παναιτωλικού, ο οποίος ποντάρει σε αυτά τα παιδιά για το μέλλον του.

Το ξεκίνημα της σεζόν έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Σε εννιά αγώνες η ομάδα μετράει 12 βαθμούς, με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, σε ένα θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα.

Τα δύσκολα ξεκινάνε τώρα για την ομάδα του Δέλλα, η οποία μετά την Τούμπα θα παίξει κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλων Σμύρνης, Άρη και Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα