Έσπασε η «κατάρα» του Κόρμπου

Θοδωρής Βασίλης
Έσπασε η «κατάρα» του Κόρμπου

bet365

Ο Πανιώνιος κόντρα στην Ξάνθη (1-0 με το γκολ του Μασούρα) έσπασε την κατάρα που τον ήθελε να μην κερδίζει ποτέ όταν δεν έχει στην διάθεσή του τον αρχηγό Παναγιώτη Κόρμπο.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μετακόμισε στον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 2015 και από τότε και μέχρι σήμερα έχει απουσιάσει από έξι αναμετρήσεις των «κυανέρυθρων» συμπεριλαμβανομένου και του χθεσινού παιχνιδιού στα Πγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Μέχρι και το ματς του Σαββάτου, οι Νεοσμυρνιώτες δεν είχαν νίκη, αφού μετρούσαν 2 ισοπαλίες (1-1 με Βέροια και 0-0 με Πλατανιά) και τρεις ήττες (1-0 Ατρόμητος, 3-1 Λεβαδειακός, 1-0 Ολυμπιακός).

Η κάθε κατάρα είναι για να σπάει και χθες στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη ο Πανιώνιος κατάφερε να φτάσει στη νίκη χωρίς τον αρχηγό του στην σύνθεση και όλοι στην Πλατεία ευελπιστούν ότι δεν ήταν μια απλή καλή παρένθεση και τα πετυχημένα αποτελέσματα θα συνεχιστούν μέχρι να επιστρέψει ο αρχηγός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα