Κουλιμπαλί: «Με πάθος και πίστη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Κουλιμπαλί: «Με πάθος και πίστη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Κουλιμπαλί: «Με πάθος και πίστη κόντρα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να είναι συγκεντρωμένος στο πλάνο του προπονητή.

Οι δηλώσεις του στην Real News:

«Τα ντέρμπι έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και πάντα όσοι συμμετέχουμε σε αυτά θέλουμε στο τέλος τους να έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουμε πρώτα απ΄ όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, αφοσιωμένοι στην προσπάθειά μας και 100% ανταγωνιστικοί. Είναι ένα ματς απαιτητικό που θα προσεγγίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα, αλλά και με πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στα ντέρμπι τα λάθη μετρούν διπλά και γι΄ αυτό θα φροντίσουμε όσο μπορούμε να τα αποφύγουμε. Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας και θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια, ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε υψηλό επίπεδο και πάντα μέσα στους στόχους του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα