Η «πληγή» του ΟΦΗ εκτός Γεντί Κουλέ (pics)

Η «πληγή» του ΟΦΗ εκτός Γεντί Κουλέ (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Η «πληγή» του ΟΦΗ εκτός Γεντί Κουλέ (pics)

bet365

Ο ΟΦΗ έφυγε ηττημένος (και) από τη Βοιωτία, με τον Λεβαδειακό να τον «πιάνει» στη βαθμολογία και να του θυμίζει πως τα αποτελέσματά του εκτός Κρήτης τον στέλνουν στα χαμηλά «στρώματά» της.

Μπορεί το γκολ του Στανόγεβιτς για το 2-1 να μην πέρασε ποτέ τη γραμμή, όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Έστω και με πολλές απουσίες (Μεγιάδο, Νέιρα, Παπαστεριανός, Βουό, Ποτουρίδης) να τους στερούν την απαιτούμενη δυναμική, οι Κρητικοί αντιμετώπισαν μια ομάδα που βρίσκεται στα «μέτρα» τους, όμως δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να ισοφαρίσουν προσωρινά, να «πληγωθούν» ξανά από αμυντικά λάθη και να φύγουν από τη Βοιωτία με την ήττα (2-1), επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα μετά το αήττητο μικρό σερί των τριών αγωνιστικών.

Συνολικά η εικόνα που διαμορφώνεται για τους Ομιλίτες εκτός έδρας είναι απογοητευτική, με τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια, ειδικά δε αν σκεφτεί κανείς τους αντιπάλους τους. Πανιώνιος (Ι), Παναιτωλικός (Η), Ξάνθη (Η), Λαμία (Ι), ΑΕΛ (Ι) και Λεβαδειακός (Η) συνιστούν ένα «σετ» παιχνιδιών ουδόλως αποθαρρυντικών, αφού οι μισοί εκ των αντιπάλων εμφανίζονται ως τώρα στα «μέτρα» της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως κόντρα σε Φθιωτούς, Θεσσαλούς και Βοιωτούς συγκέντρωσαν μόλις 2 βαθμούς.

Η διαφορά με τα εντός έδρας παιχνίδια δεν είναι τόσο μεγάλη, αφού στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ έχει κατακτήσει τους 4 από τους 7 βαθμούς που μετράει στο σύνολο. Δεδομένου ωστόσο ότι έχει υποδεχθεί στο Ηράκλειο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, από τους οποίους ηττήθηκε μάλλον αναμενόμενα, η εικόνα επιτονίζει τα αρνητικά αποτελέσματα μακριά απ’ την έδρα του.

Σε βαθμολογική συγκομιδή χειρότερα από τους Κρητικούς τα έχουν πάει μόνο οι Αστέρας Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης (1) και ο Λεβαδειακός (0), ενώ η κακή εικόνα απεικονίζεται και στα γκολ, όπου το 5-10, με 0,8 ανά αγώνα ενεργητικό και 1,6 παθητικό.

Η υποχώρηση στη 13η θέση του πίνακα, πριν μάλιστα αγωνιστούν ο Αστέρας Τρίπολης (στη Φθιώτιδα με τη Λαμία) και ο Απόλλων Σμύρνης (στη Ριζούπολη με τον Άρη), δείχνει πως ένα από τα στοιχεία που πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην προσπάθεια βελτίωσης ο Παπαδόπουλος είναι όσα κάνουν και δεν κάνουν οι παίκτες του μακριά από το Ηράκλειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα