Οι «σίγουροι» και το... ερωτηματικό για την 11άδα του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Οι «σίγουροι» και το... ερωτηματικό για την 11άδα του Ολυμπιακού

bet365

Ο Μαρτίνς δείχνει στο να έχει καταλήξει έως έναν βαθμό στους 11 του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει και θα τις ανακοινώσει την Κυριακή. Ποιά δείχνει επικρατέστερη 11άδα.
Για την θέση του γκολκίπερ ο Σα είναι το φαβορί σε σχέση με τον Γιαν νιώτη. Οι τέσσερις της άμυνας θα είναι οι Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρης. Το βασικό... ερωτηματικό έχει να κάνει με τον άξονα.
Εάν ο Νάτχο κριθεί οριστικά την Κυριακή πως είναι ΟΚ για 18άδα και 11άδα έχει τις πιθανότητές του να πλαισιώσει τον Γκιγιέρμε. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης ως επιλογές. Επιτελικός ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Ποντένσε και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και φορ ο Χασάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα