ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι στην αποστολή ενόψει Παναιτωλικού

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι στην αποστολή ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Ο τιμωρημένος Μάτος και ο τραυματίας Βιεϊρίνια, που έκανε θεραπεία, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπως και ο Ουάρντα.

Με μία προπόνηση στην Τούμπα το απόγευμα του Σαββάτου (10/11) ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αμέσως μετά το τέλος της ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν ο τραυματίας Αντρέ Βιεϊρίνια, ο τιμωρημένος Λέο Μάτος και ο Αμρ Ουάρντα.

Αντίθετα, στην αποστολή του «Δικεφάλου» συμπεριλήφθηκαν ο Χοσέ Μαουρίσιο, ο Στέλιος Κίτσιου και ο Εβγέν Χατσερίντι. Πιο αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα , Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα