Αποστολή ο Μπακασέτας, εκτός οι Κλωναρίδης, Τσιγκρίνσκι (pic)

Αποστολή ο Μπακασέτας, εκτός οι Κλωναρίδης, Τσιγκρίνσκι (pic)

Gazzetta team
Αποστολή ο Μπακασέτας, εκτός οι Κλωναρίδης, Τσιγκρίνσκι (pic)

bet365

Η παρουσία του Τάσου Μπακασέτα και η απουσία του Βίκτωρα Κλωναρίδη, αλλά και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, από το ματς της Ενωσης με τους Περιστεριώτες επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση της αποστολής.

Το πρόβλημα στον τένοντα του γονάτου παραμένει, ο Κλωναρίδης έκανε για ακόμη μία μέρα θεραπεία και πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο -όπως και ο Οικονόμου- και φυσιολογικά έμεινε εκτός αποστολής για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ενα πολύ κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ, για την οποία δε θα αγωνιστεί ούτε ο Τσιγκρίνσκι αφού αποφασίστηκε να μείνει εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Αντιθέτως, επιστρέφει όμως αναμενόταν ο Μπακασέτας αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει στην αποστολή τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνα, Σιμόες, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μοράν, Άλεφ, Αλμπάνη, Γιακουμάκη, Λιβάια, Γιαννιώτα, Μπακασέτα, Πόνσε, Μπογέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα