Κ-15: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0

Gazzetta team
Κ-15: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 6ης ημέρας της Super League K-15.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής (2-0) στο ντέρμπι της 6ης ημέρας της Super League K-15 μ΄ αντίπαλο την ΑΕΚ το οποίο διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη.

Οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν με γκολ των Ποιμενίδη (41') και Πρέλια (78') και πέτυχαν τη 2η συνεχόμενη νίκη τους στη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σινά, Κατηφόρης, Μπομπότης (64’ Μόσχος), Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Σταυρόπουλος, Πάνου (56’ Πρέλιας), Χρήστου, Φλώκος (76’ Κατσαούνος), Κουτσογούλας (79’ Μπάσα), Ποιμενίδης (79’ Μάνδρος).

ΑΕΚ: Νατσίδης, Τσουμπάς (50’ Παπαδόπουλος), Χαλίλι, Αντωνόπουλος, Καστανιώτης (68’ Αγγελόπουλος), Κυρσανίδης, Παπαθανασίου, Λαντίκας, Τσίρης (57’ λ. τρ. Μαρκάκης), Φωτόπουλος (45’ Κοντός), Κεσίδης (45’ Καραγιαννίδης).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο και ο Ατρόμητος Αθηνών με 4-1 τον ΟΦΗ. Στη βαθμολογία μετά από 5 αγώνες ο Παναθηναϊκός είναι στην 1η θέση με 15β και ακολουθούν με 8β ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα